Iipu

"Eihän sinua meinaa tunnistaakaan kun ei ole koiria mukana." -naapurin setä


NN-teamin (tai sen puolikkaan) ja Haltipennun pääasiallinen lenkittäjä, hoitaja ja kouluttaja, koiriin ja vähän muihinkin eläimiin hurahtanut biologinalku, kuopus eli simputukseen tottunut, unelmaansa elävä pessim..- optimisti alias Iipu. 

Virallinen nimi: ei ole kehumista
Syntymäaika: alkuvuodesta joskus 21 vuotta sitten
Terveys: hyvä, joskin tekee sen eteen aivan liian vähän
Harrastaa: koiria (=agility, toko, näyttelyt, mätsärit, lenkkeily, yhdistystoiminta jne), partiota, lukemista, ulkoilua, laskettelua
Mukana:
-JSPKH ry: agilityvastaava (vastaa sähköposteihin ja yrittää pysyä vauhdikkaiden agilityihmisten asioista perillä), ex-agilitykouluttaja (ikävä ryhmän vetämistä ja maailman parhaita alkeis- ja jatkoryhmiä), tiedotusvastaava (päivittää seuran nettisivuja, infoaa erilaisista tapahtumista ja kokoaa kerran vuodessa ilmestyvän lehden kasaan) & johtokunnan jäsen (istuu kokouksissa ja kasvattaa innovatiivisuuttaan)
-PoKS ry (katsotaan mihin vielä päädytään..)
-Springerspanielit ry (tää porukka järkkää parhaat koiraleirit ja springeri-ihmiset on muutenkin ihania)
-Suomen Collieyhdistys ry (vihdoin!)
-Aktiivicolliet ry
-Kennelliitto (no.. Koiramme-lehti tulee kyllä luettua) :D.

Iipu on pieni hassu koiraihminen, joka rakastaa eläimiä ja luontoa. Se on perfektionisti ja sillä on taipumusta stressata vähän kaikesta, mutta arvostaa suuresti kaikkea sitä hyvää mitä elämässä on. Kuten koiria, avomiestä, kavereita ja perhettä. Luonteeltaan Iipu on iloinen, vähän ujo ja aika tunteellinen. Jos tahdot lukea Iipusta enemmän ja ihan asiallisesti, voit tehdä sen täällä.


2 kommenttia:

  1. Ootko siis poks ryssä? :) asutko Joensuun lähellä? Mulla ois nimittäin aika samanikäisen koiran pentu leikkikaveriks!!!!:) kiinnostaako?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anteeks, tajuan nää sivuihin tulleet kommentit aivan liian myöhään! Ne aina hukkuu gmailiin :D Juu, olen Poksissa jäsenenä ja ihan Joensuussa asun. Uudet leikkikaverit on aina tervetulleita, mielellään tutustutaan Haltin kanssa :) Laita vaikka sähköpostia mulle iiipunen(at)gmail.com ?

      Poista