Nemo

"Mitäs iloa tästä elämästä olisi ollut, jollei olisi saanut vähän metsästää, hän tuumi. Katukoon ken tahtoo, tämä poika ei osaa katua." - Selma Lagerlöf: Peukaloisen retket villihanhien seurassa


Maailman paras spanieli, energia ja elämänilo, punavalkoinen pallosalama, söpö luttana, kaikkien kahlekuninkaitten kruunaamaton kuningas, päivieni piristäjä alias Nemo.

Virallinen nimi: New Design's Merry Melody
Syntynyt: Jakokoskella 1. marraskuuta 2004
Terveys: Lonkat: A/A, kyynärät: terveet (epäv.) silmät: ei todettu perinnöllisiä silmäsairauksia, hieman ylimääräisiä ripsiä
Harrastaa: Agilityä ja tokoa, silloin tällöin käydään myös näyttelyissä ja sorsametsällä. Lisäksi Nemo toimii kesäisin reippaana melontaseurana Päijänteellä 2-paikkaisessa inkkarikanootissa ja vanhempieni juoksulenkkikavereina vetovyössä. Talvisin punavalkoinen on kokeillut vetojuhdan hommia potkukelkan ja ahkion edessä.
Saavutuksia:
-Näyttelyistä 2x SERT & ROP, 1x VASERT + muutamia PU-sijoituksia
-Agilityssä maksi-1 -luokasta 3x LUVA --> SERT & siirto 2-luokkaan!
-Suoritettu spanielien taipumuskoe hyväksytysti, SPA1.

Nemo on hauska ja villi höppänä joka tahtoo aina olla siellä missä tapahtuu. Sillä on loputtomasti energiaa (milläpä sen walesista pois saisi) ja ilmiömäinen kyky piristää tempuillaan, kun on kurja päivä. Se on toisaalta maailman rasittavin elukka, joka raastaa itse kunkin hermoja, mutta toisaalta maailman suloisin luppakorvainen luttana, jota ei voi olla rakastamatta.
Nemo asustaa lapsuudenkodissani vanhempieni kanssa, koska ei sopeutunut kerrostaloelämään muutettuani opiskelemaan. Nemosta voit lukea enemmän täällä.

Kuvia Nemosta  | Nemo KoiraNetissä | Nemo Welsh Springer Spaniel Pedigree Databasessa
| Nemo agi.fi :ssä