torstai 20. joulukuuta 2012

Walking in the winter wonderland & running in the track again

Päästiin maanantaina pitkästä aikaa agilitytreeneihin! Mentiin siis omaan kisaavien ryhmään käymään ekaa kertaa sitten lokakuun ja olipa ihanaa olla taas mahtavien treenikavereiden kanssa hallilla. Treeniliivikin jäi kotiin mutta ei haitannut yhtään, oli niin huippukivaa :) Mun piti aluksi ottaa vain Nemo ylimääräiseksi, mutta yksi koira olikin sitten pois joten pystyin ottamaan Nitankin. Kaitsu ei päässyt paikalle vetämään treenejä, niin tehtiin sitten itse erilaisia ratoja. Otin kerrankin mukaan pikkupokkarin ja Evie ystävällisesti otti meistä pari videoita, mutta en saanutkaan niitä tänne suoraan photobucketista, niin kuvituksena on meidän lumilenkin satoa 7.12.



Treeneistä jäi aivan huippufiilis, molemmat teki töitä tosi hienosti ja vauhdilla! Olisin voinut odottaa Nemolta kolttosia, mutta treenit oli niin perushyvää spanielia kuin mitään taukoa ei olisi ollutkaan. Kepeiltä meinasi ekalla radalla jäädä aina yksi väli pois, mutta nyt yritin tietoisesti saada Nempun menemään ilman käsiapua ja onnistuin mielestäni ihan hyvin. Tosi hyvin meni, kun ottaa huomioon että spaanieli on treenannut viimeksi 11.11. jatkoryhmän treeneissä :> Sillä oli hurja into päällä, mutta malttoi keskittyäkin eikä kyynärpää tuntunut vaivaavan mitään. Hyvähyvä! (: Video vikasta radasta. (Keppisekoilua ja turhaa kumartelua, mutta ihan jees silti :D)



Nitan kanssa kokeilin kepeillä sellaista kikkaa, että vedätän sitä mutten niin voimakkaalla, matalalalla käsiavulla kuin yleensä. Syksyn kisavideoilta nimittäin katselin, että se saattaa paineistua vähän siitä minun kumarasta asennosta. Ja se pystyssä oleminen todella auttoi! Yhdessä kohtaa Nita meinasi vähän empiä, mutta siinä sitten autoin kädellä enemmän. Jes, tämä mielessä seuraavissa kisoissa sitten! Josko siitä voisi nipistää vähän aikaa sitten...  Lopussa Nitalla oli havaittavissa taas väsymistä, mutta hyvin likka jaksoi ja alussa tosiaan oli hienosti vauhtia. Se on vaan niin parasta, kun sille koiralle ei tarvitse edes näyttää kädellä esteitä, kun se vaan menee sinne mihin juoksen ja sanon esteiden nimiä. Video Nitan vikasta radasta, vähän jo väsynyt siinä.

Ihanat lumikelit jatkuu vaan ja tuolla metsässä viihtyisi lenkillä vaikka kuinka pitkään :> Nämä kuvat on tosiaan otettu vapaapäivänä 7.12. jolloin Ninjakin oli meillä hoidossa, käytiin tosi pitkä lenkki aamulla. Loput kuvat löytyy täältä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti