torstai 14. maaliskuuta 2013

Everything changes, you'll be amazed of what you'll find

Viime torstaina käytiin taas koirahierojalla. Nemon vuoro oli tulla tällä kertaa ensin, ja se ei kyllä taaskaan oikein osannut rentoutua.. Ei juurikaan tärissyt, mitä nyt vähän jaloista ehkä aluksi; ininäkin oli vähäisempää kuin viimeksi, mutta jostain syystä oli kokonaisuudessaan aika jäykkiksenä, voi toista. Mitään ihmeellisempiä ei tullut esille, niskan jumit alkavat aueta eikä enää saa livahdella aidanriukujen välistä 8) Etupää oli jostain syystä ihan lavoistakin jumissa, mutta takapää oikein hyvä :)
Nipsulla oli jokin kriisi, sekään ei osannut rentoutua :D Saatiin tehdä töitä että saatiin se kyljelleen pöydälle, neiti harasi kaikin voimin vastaan. Ihmettelin tätä kyllä, kun viimeksi meni niin hyvin, mutta sitten asetuttuaan Nita malttoi olla suhteellisen rennosti. Neidillä olikin sitten etupää ok, mutta takapää jumissa. No, hyvä että pitävät keskenään toisensa tasapainossa :--D Kyllä mua jotenkin huvituksensekaisesti nolotti, me varmaan ollaan hierojan listoilla jo jollain "jäykät tärinäkoirat" -nimellä tms. :DD Mutta ei se kuulemma mitään, haluun toivoa että ne vielä oppii rentoutumaan kunnolla! Vajaan kuukauden päästä näemme, miten sitten käy.
there she comes, straight from sun
Muuten tänne ei kuulu ihmeempiä, viime viikko kun meni (viimeiseen!) tenttiin lukiessa. Sunnuntai-iltana käveltiin reilun tunnin lenkki ja kun ei viitsitty enää takaisin tullessa kävellä pururadan kautta "sallituille" reiteille, oikaistiin tuon läheisen pikkujärven jään poikki. Nitan laskin irti mutta Nemoa en uskaltanut, ettei kaksikolle olisi tullut houkutusta lähteä liian lähelle rantaa tai läpi talven sulana pidettävää avantouintiavantoa. Hurjasti ne juoksivat siellä -Nemo sen minkä pitkän hihnan ja perässä juoksevan minun kanssa pystyi- ja voi että kun teki mieli selittää niille, että lauantaina toivottavasti pääsevät mökin jäälle, jos vain sää sen sallii. Nemon kanssa tehtiin myös vähän tokoa siinä ohessa (seuraamista ja jääviä) ja vitsit se oli päheenä! Haluun treenaamaan aaaaa, alankin käydä tuolla jäällä touhuamassa punavalkoisen kanssa, kun ensi viikosta alkaen mun päiväohjelma muuttuu radikaalisti.

Mun työharjoittelu yläasteella nimittäin päättyy huomenna, kun työmarkkinatuella saa olla vain puoli vuotta samassa paikassa. (Tai voisi siihen kuulemma anoa lisäaikaa, mutta ne on yleensä 3-4 kuukautta mikä ei luonnollisestikaan koulussa ole järkevää, ja mun pitää kyllä oikeasti lukea pääsykokeisiinkin nyt koko kevät.) Siellä jäällä pimenevässä illassa kävellessä mietinkin, että miten ihmeessä osaan nyt olla taas vaan kotona, kun olen jo tottunut tähän päivärytmiin. Nyt on jo melkein viikon verran ollut jo ihan haikea olo, kun aika käy vähiin ja olen oikeasti viihtynyt tuolla. (Sain lapsilta maailman ihaninta palautetta <3) Vaikka kun tarkemmin miettii, tuskinpa se sen vaikeampaa on kuin vajaa vuosi sittenkään yo-kirjoitusten ja Ylläksen reissun jälkeen, äkkiähän tuollaiseen tottuu. Mutta silti - mulla on yliopistollakin enää pari pientä kolmen opintopisteen kurssia/jaksoa jäljellä, joiden oppimistehtävät olisi tarkoitus tehdä kyllä niin pian kuin mahdollista.
päle
Lähinnä siis mietiskelen -ja toki innolla odotan!- millaista on, kun saa lukea rauhassa pääsykirjoituksiin (ei enää ylppäreiden kaltaista kiirestressiä muutaman viikon sisällä) ja aikaa olla koirien kanssa tulee joka päivä paljon enemmän. Inttimieskin pääsee ensi viikolla siviiliin, joten jos näitä pääsykokelukemisia ei lasketa, tulee ihan rento kevät :D Uusin Springerikin kolahti viime viikolla postiin ja siinä oli listattuna kaikkia kivoja tapahtumia ensi kesänä ja pakostihan sitä alkaa mielessä miettiä kaikenlaisia suunnitelmia, hii en malta odottaa kevättä ja kesää! Joskaan en talvi-ihmisenä pane yhtään pahakseni sitä, että kunnon talvikelit vielä jatkuu :> Pääseepähän jäälle jeejee.
PS. Blogin ulkoasu muuttuu lähipäivinä maaliskuun auringon myötä kevättalvisemmaksi, mutta koska en vielä ole ihan varma, mitä haluan/haen, kokeilen erilaisia vaihtoehtoja. Älkää siis blogiin eksyjät säikähtäkö jos täällä tällä viikolla jonain päivänä näyttää tunnin välein ihan erilaiselta :D

2 kommenttia: