maanantai 19. elokuuta 2013

Agilitytytöt

Ninja tuli meille tosiaan elokuun ensimmäisenä viikonloppuna muutamaksi päiväksi hoitoon. Nemo paranteli hot spottiaan ja hiivatulehdusta, joten tyttöjen kanssa tehtiin paljon agilityä.

odotellaan omaa vuoroa
ja Nita lupaa hypätä.
Heti silloin sunnuntaina 4.8. oli alkeis- ja jatkoryhmän treenit, ja Nita ja Ninja pääsi tekemään juttuja jatkoryhmän kanssa. Nita teki ihan ratoja ja meni oikein kivasti, vauhtia löytyi hyvin! Ninja kertaili yksittäisiä juttuja, tämä taisi olla sille kolmas kerta agilitykentällä. Hypyt, rengas ja putket sujuivat ongelmitta, mutta A jännitti jostain syystä hirveästi. Treenien jälkeen, muiden jo lähdettyä, otettiin Aata Nitan perässä ja sitten ei Ninjaakaan pelottanut enää yhtään! Meni yksinkin monta kertaa hienosti :)

:>
Seuraavana päivänä eli 5.8. oli jokamaanantaiset kisaavien treenit. Nemo jäi kotiin paranemaan ja molemmat tytöt oli taas mukana. Kaitsu ei ollut vetämässä treenejä ja keli oli tosi kuuma, joten tehtiin itseksemme treenikavereiden kanssa lyhyitä ratoja ja ohjausharjoitteita, kuten pimeää putkikulmaa ja eteenmenoja. Nita teki taas hienosti töitä ja oli nopee! Ninjakin oli jälleen valtavan hieno, meni jo muutaman esteen rataa ja kaikki sujui tosi hyvin :)

ilmavaraa löytyy...
..molemmilta!
on muuten tosi kätevää että on sellaiset koirat, jotka voi jättää odottamaan esteen taakse jotta pystyy itse kuvaamaan ne :D

Vähän videota pikkuterrieristä. Nita haukkuu taustalla, niin epätavallista koska sehän ei hauku muualla kuin kotona juuri lainkaan :D

Tiistaina 6. päivä käytiin vielä Idan ja Taikan kanssa kahdestaan kentällä. Nita sai jäädä lepäämään ja otin mukaan vaan Ninjan, jonka kanssa kerrattiin puomia ja tehtiin jo vähän pidempää rataa. On se pätevä :> Sillä on jotenkin tosi hyvä työmoraali, odottaa auton vieressä kiltisti räkyttämättä mutta on aina todella innoissaan päästessään tekemään töitä ja on tosi päheenä päästessään radalle :D

kiitos Idalle kuvaamisesta!
vähän ne koitti leikkiäkin keskenään :D
autolla odottaa aina iloinen pikku näätä.
Kisaavien treenien kuvat löytyy täältä ja ominpäintreenien täältä. Keskiviikkona 7.8. Ninja lähti takaisin kotiin Jyväskylään eikä loppuviikosta mitään ihmeempiä tapahtunutkaan, kun olin perjantaista maanantaihin Berliinissä eräiden häiden vuoksi. Oon niin kateellinen keskieurooppalaisesta koirakulttuurista, siellä näki koiria irrallaan metrossakin. Suomessa tultaisiin heti valittamaan että koirat kiinni, vaikka mä kyllä uskon vahvasti että jos täälläkin koirat saisi olla puistoissa ja kaduilla irti, meillä olis paljon vähemmän remmirähjiä tai muita koiraongelmia kun niitä olis vähän pakko kouluttaa.

tytöt leikkii treenien jälkeen 4.8.

ja tulee luo 5.8.
Päättyneellä viikolla ei päästy kisaavien treeneihin koska olin siellä Saksassa, mutta otin koirat keskiviikkona purkamaan energioita alkeiskurssin treeneihin (jotka tekee jo pieniä ratoja). Kaatosateesta huolimatta meni ihan kivasti, ei Nemo kauhean vaivaisesti liikkunut vaikka olikin periaatteessa vielä toipilaana. Se vain nosteli ihan kamalasti koipea radalla?!? Vaikka puutuin joka kerta ja käytin sitä ennen ratoja pissalla, niin silti >:( Ja vaikken käyttäiskään joka radan välissä niin kyllä sen silti pitäis pystyä ja se osaa olla ruikkimatta kentälle, en muista milloin viimeksi olis tuollaista harrastanut. Argh! Muuten meni kyllä hyvin ja koira oli tosi nopee; vaikka heti huomasi, ettei oltu vähään aikaan mitään tehty, kun olin myöhässä ja ohjaus tökki ajoittain. Nita taas meni aika jees :)
joko saa tulla?

hiii!
Nemo on nyt loppuviikon aikana mennyt tulehdustensa suhteen selkeästi parempaan suuntaan. Vielä Berliinissä ollessani oli kuulemma korvat punoittaneet ja näyttäneet pahalta, mutta nyt on jo tosi hyvä tilanne. Keskiviikkona pesin koko koiran kunnolla, jotta olo olisi siistimpi senkin vuoksi. Lisäksi antibiootit loppuivat, ja Betadine paransi mahan ihon jo aiemmin. Ostin korvia varten Daktarin-pulveria apteekista ja se auttoi ihan silmissä! Kaulurin otin pois perjantaina eikä Nemo ole juurikaan korvia rapsutellut, ainoastaan kylkiä mitä olen kummastellut, koska ei niissä ollut hot spotia. Pari itikanpuremaa sieltä kyllä löytyi, joten ehkä johtuu ihan vaan niistä. Toivottavasti pappakoira nyt paranee kunnolla pian.. Käytiin tänä viikonloppuna möllikisoissakin molempien kanssa, mutta siitä lisää seuraavalla kerralla!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti