torstai 22. elokuuta 2013

Cause we are the champions

Lauantaina lähdettiin koirien kanssa Jyväskylään Jatin järjestämiin mölliagilitykisoihin. Kysesssä oli joukkuekilpailu, johon meidän treeniporukasta osallistui kuusi koiraa. Alunperin olin suunnitellut ottavani mukaan vain Nitan ja jättäväni Nemon vielä toipilaaksi, mutta koska olin viikonlopun yksin kotona ja olin menossa kisojen jälkeen käymään Apulla, olisi Nemo joutunut olemaan liian pitkän ajan yksin kotona. Meidän joukkue osallistui mölliluokkaan, joten rata olisi joka tapauksessa helppo ja Nemo muutenkin jo lähes kunnossa. Joukkueessa sai olla miten monta koiraa hyvänsä, kolmen parhaan suoritukset merkittiin.

Kuva (C) Salla Kuikka. Tasajalkaa aina vaan..
Meidän lisäksi joukkuekisaan lähti Marja ja borderterrierit Zippo ja Elmo, Anu ja Nelli-sheltti sekä Mira ja porokoira Redi. Tavattiin kisapaikalla hyvissä ajoin ja leiriydyttiin sopivaan nurkkaan. Agivastaavana musta tehtiin joukkueenjohtaja ja ilmoittauduttiin. Kokojärjestyksessä mentiin, ja rata oli musta aika helppo; ainoastaan eka suora putki ja sen puolenvaihto oli haastavia, mutta muuten ei ollut mitään ihmeempiä. Ei mua jännittänyt omat suoritukset yhtään, mutta kavereiden sitäkin enemmän! Zippo sai 5 vp, Elmo, Nelli ja Redi teki puhtaat radat. Nemo oli aika pian Redin jälkeen ja voi että se oli ihana! Kyllä kannatti spanielikin ottaa mukaan, se oli aivan täpinöissään siitä että pääsi ja ihan fiiliksissä ennen radalle lähtöä. Mokoma koira varasti (! jo toisen kerran) lähdössä, mutta kerkesin ottaa sen hyvin haltuun. Nempulla oli hienosti vauhtia ja tosi hyvä ratahan se oli :)Videolta tajusin, että mun "odota" ei varmastikaan ollut tarpeeksi voimakas, hälyssä koira varmaan sotki sen aita -käskyyn. Ja viimeksikin kun Nemo varasti Lempäälän virallisissa, saatiin meidän toinen luvanolla joten en valita :D Hieno poika! Videolla on musta huvittavaa Jatin bortsumiesten "aijaijaijai" kun mulla tulee putkella kiire, mutta Mira (joka kuvasi videot, paljon kiitoksia!) sanoi että ne oli kuulemma kehuneet mua kovasti Nitankin suorituksen jälkeen, kun kerkesin niin hienosti siltä puolelta :D Siistiä.

Kuva (C) Salla Kuikka. Nipsu-kiituri ponnistaaa :>
Nita starttasi melkein viimeisenä ja silläkin oli hyvä fiilis päällä ennen rataa. Se melkein sinkosi mun käsistä ekalle hypylle, mutta sain onneks pidettyä sen niskasta kiinni, kun tuomari ei ollut vielä ehtinyt antaa lähtölupaa :D Ja voi taivas se oli nopea! Mutkaputkeen Nipsu ei irronnutkaan ihan niin kuin odotin, mutta sain onneks hyvin korjattua eikä tullut virheitä. Hieno nolla siis sieltäkin! On se ihana <3 Ohjaukseenkin olin molemmilla koirilla tyytyväinen.


Viisi kuudesta koirasta oli siis tehnyt nollan meidän joukkueesta ja maksien jälkeen jännättiin tuloksia. JSPKH vei ihan ylivoimaisen voiton!! Pisteet oli melkein kymmenen paremmat kuin toiseksi tulleilla, jeeeee hyvä me! Saatiin palkinnoks lakuja ja lahjakortit kotipizzaan. Lisäksi mua ilahdutettiin ilmaisella kisalahjakortilla, koska olin joukkueenjohtaja :> Arvostan! Oli tosi kiva päivä ja hyvä tunnelma, ihana oli päästä pitkästä aikaa taas porukalla kisoihin.

Nemo ja Nita edustaa palkintojenjaossa
Möllien jälkeen ajeltiin kaatosateessa Appu-siskon luo. Ninja oli aivan ihmeissään siitä, että täti ja setä tulikin sen luo kylään eikä aina toisinpäin. Se oli ihan pähkinöinä ja riehui Nitan kanssa niin, että Nemo komensi jo tyttöjä rauhoittumaan :D Ilta meni mukavasti syöden ja hengaillen, koiratkin käyttäytyi tosi fiksusti kylässä. Lopuksi käytiin vielä harjulla lenkillä ja kotona oltiin joskus ennen iltayhdeksää. Kiva päivä!
Nita on fiksu, Ninja urpo ja Nemoa ei kiinnosta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti